Yhteystiedot

Avaa kartta

Kauppakeskus Tikkuri - Niin lähellä että kannattaa käydä kauempaakin

Kauppakeskus Tikkurissa voit nauttia vapaa-ajasta ja ostosten tekemisestä miellyttävästi kiireettömässä ympäristössä. Kauppakeskus Tikkurista löydät kaiken tarvitsemasi saman katon alta, kahviloita ja ravintoloita, muodin ja vapaa-ajan liikkeitä, päivittäistavaroita, apteekin, kukkakaupan, kampaamoita ja useita erikoisliikkeitä ja palveluja.

Kauppakeskus Tikkuri tarjoaa jokaiselle jotakin, helposti ja läheltä kotiasi tai työmatkaasi. Pysäköintitilojen ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Tikkuriin on helppo tulla kauempaakin. Tikkurilan juna-asema ja linja-autoasema ovat vieressä vain muutaman askeleen päässä kauppakeskus Tikkurista.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Tikkuri

Asematie 4-10, 01300 Vantaa

Kauppakeskuksen toimisto
Citycon Finland Oy

Unikkotie 3 C, 4. krs
01300 Vantaa

Kauppakeskuspäällikkö

Hanna Gerrits
hanna.gerrits@citycon.com
puh. +358 207 664 467

Kiinteistöpäällikkö

Jonna Haapakoski
jonna.haapakoski@citycon.com
Puh. +358 207 664 526

Markkinointikoordinaattori

Susanna Salonen
Sähköposti: susanna.salonen@citycon.com
Puh: +358 44 342 6879

Kaupallinen johtaja

Ulla-Maija Kemppi
Sähköposti: ulla-maija.kemppi@citycon.com
Puh: +358 207 664 431

Valvomo ja löytötavarat

Kauppakeskus Tikkurin valvomo (1. kerros, ravintola-alueen kulmauksessa)
Puh. 040 668 6025

Liiketilojen vuokraus

puh. +358 207 664 508
leasing@citycon.com

Kauppakeskuksen promootiopaikat

Tikkurin promootiopaikkoihin ja mahdollisuuteen käyttää kauppakeskuksen mainospaikkoja voit tutustua tarkemmin CityconMedian nettisivuilla.
www.cityconmedia.fi

Sähköpostit muodossa

etunimi.sukunimi@citycon.com

020 alkuisen puhelun hinta:
• kiinteästä verkosta 8,21 snt/puh + 6,90 snt/min
• matkapuhelimesta 8,21 snt/puh + 14,90 snt/min
• ulkomailta ko. maan ulkomaanpuhelumaksu

Pysäköinti Tikkurissa

Kauppakeskus Tikkurissa on kolmessa kerroksessa lähes 300 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa sijaitsee katetuissa, lämpimissä tiloissa.

Tikkurin pysäköintihalliin pääset Unikkotieltä.

Tikkurin pysäköintitilat ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ma-pe 7-21, la 8-18, su 12-18.

Jos autosi on jäänyt pysäköintihalliin sen sulkeuduttua, oven avaaminen on maksullista vartiointiliikkeen tullessa soitosta paikalle. Vartiointia hoitaa Securitas Oy. Securitaksen hälytyskeskuksen numero on 020 491 2600.
Lisätietoa pysäköinnistä »

Julkiset liikennevälineet

Kauppakeskus Tikkuri sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa pääjunaradan varrella noin 16 km Helsingistä pohjoiseen. Tikkurilan juna- ja linja-autoasema sijaitsevat Tikkurin vieressä vain muutaman askeleen päässä kauppakeskuksesta. Tikkurila on tällä hetkellä Suomen kolmanneksi vilkkain rautatieasema. Junalla Helsingin keskustasta Tikkurilaan pääsee 14 minuutissa ja vuoroja kulkee tiheästi. Matka-aika Lahteen on nopeimmillaan 36 minuuttia. Kehärataa pitkin I-junalla pääsee lentokentälle ja suurin osa kaukoliikenteen junista pysähtyy Tikkurilassa.

Tikkurilaan tulevien ja Tikkurilasta lähtevien junien ja bussien aikataulutiedot löydät HSL:n reittioppaasta (laita määränpääksi Asematie 4-10, Vantaa) www.hsl.fi.

Aikataulumonitorit löydät myös kauppakeskus Tikkurista, jossa voit rauhassa odottaa seuraavan vuoron lähtöä nauttimalla vaikkapa Kulmakonditorian tuotteita.

Lisätietoa julkisista liikennevälineistä »

Asiakas WC

Asiakas WC ja yhdistetty inva-WC ja lastenhoitohuone sijaitsevat Kauppakeskus Tikkurin 1.kerroksessa Tikkurin Suutarin vieressä.