Kuinka saapua

Kartta ja ajo-ohjeet

Kauppakeskus Tikkuri sijaitsee kehittyvässä ja kasvavassa Tikkurilassa juna- ja linja-autoaseman vieressä lähellä Vantaan kaupungintaloa ja Tiedekeskus Heurekaa. Tikkurilan keskusta kehittyy ja asukasmäärä kasvaa kauppakeskuksen vaikutusalueella Tikkurilan keskustakehityksen valmistuessa.

Tikkuriin on helppo ja nopea tulla junalla, linja-autolla ja omalla autolla tai kävellen ja pyöräillen. Henkilöautolla Tikkurilaan ja kauppakeskus Tikkuriin pääsee Kehä III:n Tikkurilan liittymästä. Osoite navigaattoriin Unikkotie 3, Vantaa.

Kauppakeskus Tikkurin sijaintia voit tarkastella myös Fonectan karttapalvelusta.

Pysäköinti

Tikkurissa on lähes 300 parkkipaikkaa kolmessa eri tasossa. Tarjoamme asiakkaillemme ensimmäisen pysäköintitunnin maksutta, jonka jälkeen pysäköinti on maksullinen 1€ / 30min. Pysäköintihalliin sisäänajo Unikkotie 1:stä. Pysäköintihalli noudattaa kauppakeskuksen aukioloaikoja. Noudathan ajoneuvosi ennen Tikkurin sulkeutumista. Pysäköintihallin operoinnista vastaa Q-Park.

 

Julkinen liikenne

Kauppakeskus Tikkuri sijaitsee keskellä Vantaan toiseksi suurinta aluekeskustaa Tikkurilaa. Tikkurilan alueella asuu yli 37 000 asukasta. Alueellisesti ja paikallisesti Tikkurila on itä-Vantaan bussiliikenteen keskus, jonne saapuu vuoroja sekä Vantaan että pääkaupunkiseudun eri osista.

Kehäradan junat eli I- ja P-junat kulkevat Tikkurilan kautta. I-junalla pääsee lentoasemalle Tikkurilasta noin 8 minuutissa. Lisäksi K- ja N-junat Helsinkiin ja Keravalle, H-, R- ja T-junat Helsinkiin ja Riihimäelle ja Z-juna Helsinkiin ja Lahteen pysähtyvät Tikkurilassa. Suurin osa pääradan kaukojunista eri puolille Suomea ja Venäjälle pysähtyvät Tikkurilassa.

Junien ja bussien aikataulut ja reittitiedot löydät osoitteesta www.hsl.fi. Kauppakeskus Tikkurin osoite on Asematie 4-10, Vantaa.

Sisäänkäynnit

Tikkurilla on kaksi sisäänkäyntiä Asemantie 4-10 puolella ja yksi Vehkapolun puolella. Parkkihalliin ajetaan Unikkotieltä. Suosittelemme invataksien asiakaskuljetuksiin pysähdyspaikaksi Asematien Sokos Hotellin puoleista sisäänkäyntiä Dressmannin vieressä. Tuulikaapin ovet avautuvat automaattisesti invapainiketta painamalla.