Yhteystiedot

Avaa kartta

Kauppakeskus Tikkuri - Niin lähellä että kannattaa käydä kauempaakin

Kauppakeskus Tikkurissa voit nauttia vapaa-ajasta ja ostosten tekemisestä miellyttävästi kiireettömässä ympäristössä. Kauppakeskus Tikkurista löydät kaiken tarvitsemasi saman katon alta, kahviloita ja ravintoloita, muodin ja vapaa-ajan liikkeitä, päivittäistavaroita, apteekin,  kampaamoita ja useita erikoisliikkeitä ja palveluja.

Kauppakeskus Tikkuri tarjoaa jokaiselle jotakin, helposti ja läheltä kotiasi tai työmatkaasi. Pysäköintitilojen ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Tikkuriin on helppo tulla kauempaakin. Tikkurilan juna-asema ja linja-autoasema ovat vieressä vain muutaman askeleen päässä kauppakeskus Tikkurista.

Yhteystiedot

Kauppakeskus Tikkuri

Asematie 4-10, 01300 Vantaa

Kauppakeskuksen toimisto

Unikkotie 3 C, 4. krs
01300 Vantaa

Kauppakeskuspäällikkö

Tuija Fräntilä
tuija.frantila@retta.fi
puh. 010 228 1349

Kiinteistöpäällikkö

Vesa Nukarinen
vesa.nukarinen@retta.fi
puh. 040 839 9880

Valvomo ja löytötavarat

Kauppakeskus Tikkurin valvomo (1. kerros, ravintola-alueen kulmauksessa)
Puh. 040 668 6025

Kiinteistöhuollon päivystys

Puh. 020 530 5700

Liiketilojen vuokraus

Tuija Fräntilä
tuija.frantila@retta.fi
puh. 010 228 1349


 

Pysäköinti Tikkurissa

Kauppakeskus Tikkurissa on kolmessa kerroksessa lähes 300 pysäköintipaikkaa, joista suurin osa sijaitsee katetuissa, lämpimissä tiloissa.

Tikkurin pysäköintihalliin pääset Unikkotieltä.

Tikkurin pysäköintitilat ovat avoinna kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti ma-pe 7-21, la 8-21, su 12-18.

Jos autosi on jäänyt pysäköintihalliin sen sulkeuduttua, oven avaaminen on maksullista vartiointiliikkeen tullessa soitosta paikalle. Vartiointia hoitaa Securitas Oy. Securitaksen hälytyskeskuksen numero on 020 491 2600.
Lisätietoa pysäköinnistä »

Julkiset liikennevälineet

Kauppakeskus Tikkuri sijaitsee Vantaalla Tikkurilassa pääjunaradan varrella noin 16 km Helsingistä pohjoiseen. Tikkurilan juna- ja linja-autoasema sijaitsevat Tikkurin vieressä vain muutaman askeleen päässä kauppakeskuksesta. Tikkurila on tällä hetkellä Suomen kolmanneksi vilkkain rautatieasema. Junalla Helsingin keskustasta Tikkurilaan pääsee 14 minuutissa ja vuoroja kulkee tiheästi. Matka-aika Lahteen on nopeimmillaan 36 minuuttia. Kehärataa pitkin I-junalla pääsee lentokentälle ja suurin osa kaukoliikenteen junista pysähtyy Tikkurilassa.

Tikkurilaan tulevien ja Tikkurilasta lähtevien junien ja bussien aikataulutiedot löydät HSL:n reittioppaasta (laita määränpääksi Asematie 4-10, Vantaa) www.hsl.fi.

Aikataulumonitorit löydät myös kauppakeskus Tikkurista, jossa voit rauhassa odottaa seuraavan vuoron lähtöä nauttimalla vaikkapa Kulmakonditorian tuotteita.

Lisätietoa julkisista liikennevälineistä »

Asiakas WC

Asiakas WC ja yhdistetty inva-WC ja lastenhoitohuone sijaitsevat Kauppakeskus Tikkurin 1.kerroksessa Tikkurin Suutarin vieressä.